Flutherapist

8 Tips Penting Balik Kampung Raya ni?

Ada yang tak puas beraya seminggu di kampung? yela..pak menakan bukan sikit. Adik beradik mak 6 orang + 7 orang menakan belah ayah pula, eh.

Belum masuk family mertua lagi. Campur tolak bahagi darab adalah dalam 50 buah rumah nak pergi.

Sakan raya ye!

Takper, jalan raya pengikat silaturrahim. Bila lagi nak ziarah kan? Biasanya waktu raya je sampai umah sedara mara..aduhai. Jadi manfaat masa yang ada kan.

Apepun, jangan lupa. Bawa kereta jangan macam pelesit orang kampung saya kata. Selagi boleh tekan pedal, kasi tekan. Hati-hati. Bahaya tak berbau. Yang berbau ketiak masheemm anda je. Hehe..

Ni ada tips untuk korang my lovely reader, saling mengingatkan ape salahnyer dak. Selamat beramal & jalan raya korang!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s