TERAPIKANJERR

Kecoh satu Malaya bila kami kata terapikanjerr bayi yang selsema tu!

Eh, ada pula yang tanya. Kenapa nak terapikanjerr?

Habis, ada ke ikhtiar lain nak rawat selsema bayi ni? Memang takde la kan..kalau pergi jumpa doktor pun, akan dinasihati untuk elakkan pengambilan ubat. Boleh baca entri yang lepas ya tentang pengambilan ubat pada bayi berusia bawah 2 tahun.

Tapi, kenapa terapikanjerr???

Tak jawab soalan lagi ye. Maaf, terlupa pulak..hehe..Banyak sangat nak membebel sampai lupa.

Kalau nak ikhtiar dengan Flutherapy bagi masalah bayi selsema yang lama, berpanjangan dan senagkatan dengannya ni, ibu-ibu semua disarankan untuk terapikanjerr anak-anak ya!

Macam mana nak terapikanjerr tu?

Mudah ajerr… jom kita belajau sama-sama okey!

Teknik terapikanjerr dengan kaedah Vitaflex oleh Founder Flutherapy Pn. Shazreen Shah @ Mommy Erin.

Kalau nak tahu lebih lagi atau personal coaching FREE, boleh contact terus Therapist Flutherapy ya!

 

Advertisements